Lichter leiderschap

Met meer energie in de juiste richting

Door het bewustzijn in je organisatie te vergroten kun je het leiderschap in je team versterken en het verandervermogen versnellen. Ik laat je graag zien welke patronen je te doorbreken hebt. En waar het startpunt van echte beweging voor jou en je organisatie zit. Weten waar je van bent, wie je bent en wat je te doen hebt, zorgt voor focus en helderheid. Dat maakt leven, (samen)werken en ondernemen leuker en lichter.

Energiek van start naar finish

Iedere vraag start met een persoonlijke ontmoeting. Dan luister ik vooral naar je. Ook naar wat je niet zegt... Ik maak een heldere analyse van je vraag en kom bij je terug met een passende interventie en concreet stappenplan. Waarbij ik je ook uitnodig om nieuwe vormen van leren te ontdekken. Het doorbreken van oude patronen en overtuigingen, geeft ruimte voor nieuwe antwoorden. Voor een doelgericht perspectief. Ik leer je hulpbronnen van binnenuit te benutten door je eigen kwaliteiten en competenties te ontwikkelen en in te zetten. Zo zet ik graag het licht op het talent van mensen. En gaat iedereen energiek de deur uit.

Naar jouw dromen en doelen

De Lichter Leiderschap-programma’s en coachtrajecten zijn speciaal ingericht op jouw doelen en wensen. Concepten en technieken vanuit Systemisch werk, Theory U, Transactionele Analyse, NLP, Mindfulness en energetisch werk inspireren me daarbij. Daarnaast zie ik de natuur in combinatie met reflectie, stilte en haptonomie als een bron die ons terugbrengt naar de essentie en oorsprong van wie we zijn. Vanuit een totaalbeeld kijkend naar wat jij en je werk nodig hebben op fysiek, rationeel, emotioneel en spiritueel gebied. Assessments, een drijfverenanalyse met Insights Discovery, Waardenmanagement, MBTI en andere instrumenten kunnen een begeleidingstraject prima starten. 

We vergeten vaak de pauzeknop in te drukken