Changeability

Growing people, growing business

Met Changeability wil ik mensen in beweging brengen vanuit hun unieke talenten. Zodat ze hun verandervermogen versterken en zo bijdragen aan het succes van hun team en organisatie. Door focus te leggen op talent van mensen en veerkracht te vergroten,
breng ik bezieling en vitaliteit terug bij mensen, in teams en
organisaties. De basis voor succesvol zakendoen.

Veerkrachtig verandervermogen

Elke dag kom ik mensen tegen die heel hard werken. Mensen die zich aanpassen aan verwachtingen, of met een beetje geluk, hun best doen zich in te passen. Unieke, eigen talenten zijn vaak minder zichtbaar. Terwijl juist daar de kwaliteit en energie zit waarop iemand echt in zijn kracht komt, gaat stralen en het verschil maakt. Uit onderzoek blijkt dat veerkracht de belangrijkste kwaliteit is om krachtig, energiek en fit overeind te blijven. Zeker in deze tijd, waarin organisaties nooit stilstaan. Anders dan huidige veranderingen te managen, begeleid ik mensen en teams in het blijvend vergroten en versterken van het verandervermogen. Dit geeft blijvend meer energie, kracht en het vermogen om succesvol met veranderingen om te gaan. 

Voor meer informatie over Changeability en veranderen van binnenuit neem contact op.

VERANDEREN VAN BINNENUIT
Ik geloof in het optimaal benutten van de (vaak niet zichtbare) unieke talenten en vermogens van de mensen in een organisatie. Zoals het koraal in het logo, staat Changeability voor het kleurrijke palet aan talenten in een team en het vermogen om van binnenuit flexibel te veranderen. Een organisch en dynamisch proces dat zorgt voor groei en ontwikkeling.

Vanuit innerlijke kracht in beweging komen. Dat betekent dat je leert vertrouwen op de stevige basis in jezelf en van daaruit veerkrachtig meebeweegt op de stroom die de organisatie en samenleving van je vraagt. Het vergroot het vermogen van organisaties en mensen om dingen anders te doen, te organiseren, te ervaren, zien en voelen.

Mijn doel is het 'oude denken' en vastgeroeste patronen loslaten en vanuit nieuwe perspectieven kijken naar organisaties en managementontwikkeling. Ik vind het daarbij essentieel menselijk potentieel zichtbaar te maken en optimaal in te zetten vanuit de visie: 'growing people, growing business'. In de praktijk betekent dit met veel zelfkennis werken aan de groei van mensen en organisaties. Ik combineer daarbij mijn ervaring uit de veranderkunde- en opleidingskunde. De driehoek individu (ik) - team (wij) - organisatie (het) staat bij elk traject centraal.